Restaurant
In meniul nostru a la carte puteti gasi: sarmalute, tochitura, mamaliga de cartofi, ciorbite de diferite feluri (perisoare, vacuta, supa cu galuste si supa cu taitei, radauteana), friptura de purcel la tava, pui la ceaun, tocanita de vitel, mamaliga cu branza de burduf, traditionalul balmos cu iaurt (mancare ciobanească facuta din cas dulce de oaie, fiert in lapte sau in unt, smantana ori jintita, cu putin malai), nelipsitul pastrav, ficatei trasi la tigaie, clatite cu carne, platou taranesc (pastrama, slaninuta, ceapa rosie, scrijele).
La gratare va putem oferi: mici, ceafa de porc, piept de pui, pulpa dezosata si cotlet afumat.
Garniturile cuprind: cartofi copti, prajiti, natur si taranesti, piure.
La desert va asteptam cu Traditionalele Poale-n brau, cornuri cu mere, prajitura casei, tocinei, chiroste, clatite cu fineti, dulceata sau branza si smantana, papanasi.